Despre noi

GROZAV BUSINESS oferă servicii de contabilitate și consultanță fiscală menite să stabilească echilibrul afacerii tale și să te ajute să pășești cu încredere către profit.

Echipa noastră este formată din profesioniști, pregătiți în orice moment să îți fie alături, fie că este vorba despre servicii de contabilitate financiară, salarizare și personal, consultanță și revizuire fiscală, expertiză contabilă, servicii de ”start up” sau management financiar pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă.

Contabilitatea este o componentă fundamentală a afacerii tale. Astfel că, parte din succesul acesteia ar putea fi atribuit acestei ”științe” sau ”arte a stăpânirii afacerilor”, cum ne place să o numim. Fără contabilitate, e greu să ții evidența finanțelor și profitabilității afacerii tale, cum de altfel se poate să nu știi cu exactitate cât de mulți bani intră sau ies din firma ta.

Pentru asta și pentru multe alte provocări contabile am creat GROZAV BUSINESS în urmă cu peste 10 ani!

Te ținem periodic la curent cu legislația economică și financiară în vigoare și te îndrumăm, pentru a putea găsi împreună soluțiile optime dezvoltării afacerii tale.

Alegând să lucrezi cu noi, calcularea, întocmirea și depunerile fiscale, calculul drepturilor salariale și administrarea dosarelor de personal, ca de altfel și reglementările fiscale și contabile aplicabile companiei tale, vor deveni noțiuni uzuale, ce nu vor mai reprezenta un factor de stres.

Suntem aici pentru tine și afacerea ta! Ne dorim să îți punem la dispoziție nu doar o enumerație de servicii de contabilitate, ci garanția acțiunilor contabile menite să asigure ascensiunea afacerii tale.

Dacă vrei să te asiguri că suntem alegerea cea mai bună, așteptăm să ne contactezi sau să ne faci o vizită pe Strada Telescopului 29 – 31, etaj 3, apartament 12, Sector 1, București.

CLIENȚII NOȘTRI BENEFICIAZĂ DE:

Calitate
Consultanță
Promptitudine
siguranță
Discreție
Proactivitate
Ce poți afla de la
GROZAV BUSINESS
despre noutățile din piață?

Noul sistem de impozitare a persoanelor fizice

Principalele elemente de interes introduse prin OUG 18/2018 – Noul sistem de impozitare a persoanelor fizice –        Noul sistem fiscal pentru persoanele fizice presupune: a)  ...
Citește articolul integral

Raportarea obligatorie a tranzactiilor efectuate prin case de marcat

Subiect de interes pentru persoanele juridice care au case de marcat fiscale : Incepand cu data de 1 septembrie 2018 (pentru luna de raportare august 2018) va deveni obligatorie...
Citește articolul integral
VEZI MAI MULTE ARTICOLE
Ce poți afla de la
GROZAV BUSINESS
despre noutățile din piață?
VEZI MAI MULTE ARTICOLE